Followers

mama aku tak mau lepas aku jauh-jauh :')

assalamualaikum . . .
nampaknya aku tak jadi masuk island college tu , hampalah juga aku sekarang . aku sangka di benarkan da pergi sana . tapi , tiba-tiba mama aku tak bagi . sampai-sampai mama aku tak dapat tidur sebab fikir pasal aku yang mau study jauh. aku memang nekad mau pergi jauh dari tempat aku sekarang , bukan sebab aku tak suka hidup di sini bersama keluarga aku . bukan ok . first reason , aku tekanan dengan masalah yang aku hadapi baru-baru ini . aku mau pergi jauh dari hidup orang-orang yang tak pandai hargai orang .second , aku memang nak study .

parents aku kata , tunggulah intake di uitm untuk kemasukan bulan 12 . ya, lama lagi ya . yang aku takut pula nanti aku tak dapat juga masuk uitm kk tu . macam mana lagi ? tapi kalau ada rezeki ku di sana , insyallah lah. banyak kan bersabar dan berdoa saja lah . si pai dapat pergi sana , aarhh ! jelesnya aku . GOOD LUCK sana pai ! hihihi .

so , aku teruskan lah dulu dengan form 6 , sementara tunggu kemasukan uitm tu kan . daripada aku tidur saja di rumah , bagus aku menimba ilmu kan . jadi , otak aku ni tak lah bekarat sangat .

malam ni , yang ada di rumah , aku , ika dan baba aku saja . mama dan adik-adik aku yang lain pergi tawau sebab ada urusan hantaran uncle aku . kami dua tak di suruh pergi . baba pula esok balik tawau , jadi esok malam tinggal aku dan ika saja di rumah ini . sunyilah rumah kami ni . next week lagi , aku tak dapat join majlis kawen uncle aku , the reason why is , aku camping di sekolah , ada orentasi form 6 . aduuii . terlepas lagi aku nak jalan-jalan . huhuhu . tak pa lah , apa lagi aku boleh buat kan . :')

1 comment:

  1. huhu .. xpala cyg ! ada hikmah mu dok ..
    mama mu cyg ko 2 .. mcm kami cyg ko ! haha
    wei .. pening kpla q mau urus blog nie =(

    ReplyDelete